Memilih Nombor untuk Jutaan Mega

Sekiranya seseorang merancang bermain Mega Millions, sudah pasti dia akan berusaha memikirkan nombor yang akan dipilihnya. Untuk membetulkan rekod, tidak ada formula yang boleh anda gunakan untuk menentukan nombor yang betul yang benar-benar akan memberi anda hadiah jackpot. Tetapi ada beberapa strategi dan sistem yang dapat anda perhatikan jika anda sudah dalam proses memilih nombor. Anda harus ingat bahawa walaupun strategi ini mungkin tidak memberi anda jawapan bagaimana anda boleh memenangkan jackpot, mereka sekurang-kurangnya dapat meningkatkan peluang anda untuk menang.

Perkara pertama yang harus anda fikirkan ketika sudah memilih nombor untuk Mega Millions adalah dengan  download mega888 for android selalu menghindari memilih nombor berdasarkan corak tertentu. Sekiranya anda mempertimbangkan pesanan tertentu, sama ada dalam urutan menurun atau menaik, anda pasti akan meletakkan diri anda pada kerugian kerana ini bukan bagaimana nombor dipilih oleh mesin. Satu-satunya jalan penyelesaian yang boleh anda lakukan adalah berusaha sekerap mungkin.

Berkaitan dengan tip pertama, anda juga harus mengelakkan membuat corak lain berkaitan dengan penampilannya di dalam kad. Salah satu contohnya ialah memilih corak tertentu secara menegak, mendatar, dan kadangkala pepenjuru. Apabila dikatakan bahawa pilihan anda harus dipilih secara rawak, ini bermaksud bahawa pilihan anda tidak boleh bergantung pada apa-apa.

Sebaiknya gunakan bulan dan hari kelahiran anda sebagai asas pilihan nombor anda. Ini bukan pilihan yang sangat baik kerana apabila anda melakukan ini, pilihan anda hanya akan terhad hingga 12 dan 31 kerana alasan yang jelas. Ini bukan sesuatu yang anda mahukan ketika anda ingin meningkatkan peluang anda untuk menang; anda hanya akan dapat meningkatkan peluang anda sekiranya anda menjelajah dan memilih nombor yang jarang dan berada di luar zon selesa anda. Banyak orang jatuh ke atas kesalahan ini tanpa menyedarinya, jadi mengetahui sekarang ini adalah kelebihan daripada mereka.

Perkara lain yang tidak boleh anda lakukan ketika memilih nombor anda ialah memilih nombor yang datang satu demi satu, sama ada dalam susunan ganjil atau genap. Anda harus memikirkannya dengan teliti kerana jarang sekali nombor dengan corak ini dipilih. Walaupun ada kemungkinan terjadi, kemungkinan masih kecil untuk anda mengambil risiko, dan jika anda ingin memenangi hadiah jackpot, ini bukan strategi yang ingin anda jalani.

Anda juga harus belajar bagaimana mendengarkan naluri anda, terutama ketika anda sedang dalam proses memilih nombor Mega Millions anda. Sebilangan orang berpendapat bahawa ini bukan strategi, mungkin tidak begitu, tetapi jika anda merasa bernasib baik dengan nombor tertentu, mengapa anda berhenti menggunakannya?

Ini hanya beberapa perkara yang mesti anda ingat, terutamanya jika ini adalah kali pertama anda memilih nombor untuk jenis loteri apa pun.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.